top of page

Termeni si Conditii

Termeni Generali

Creativ Tub este denumirea comerciala a CREATUV TUB SRL, persoana juridica cu sediul in Strada Bucuresti Nr.216, Magurele, Judet Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J23/4428/2020, avand CUI RO 33141847, numita in continuare CREATIV TUB.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului creativtub.ro, CREATIV TUB SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului creativtub.ro  este proprietatea SC CREATIV TUB SRL.

CREATIV TUB garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul creativtub.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei CREATIV TUB SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea CREATIV TUB SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de CREATIV TUB exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii), facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor.

Conform Legii, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date.

 

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre CREATIV TUB cu o cerere scrisa, datata si semnata. CREATIV TUB se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.

CREATIV TUB poate trimite mesaje comerciale clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Politica de confidentialitate


Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

Conciliere si alti termeni

Conciliere

 

      In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de CREATIV TUB, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa de contact de pe site. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

 

      Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si CREATIV TUB SRL pentru utilizarea acestui site.

      CREATIV TUB verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

      Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.

Livrari si Retururi

Livrari si Retururi

Costuri de Livrari

!! Comanda produse in Valoare de 15.000 sau mai mult, TVA inclus, pentru a beneficia de transport gratuit oriunde in tara !! (se aplica comenzilor de cu o greutate de maxim 3,5 t, lungime maxima de 6m si volum maxim de 20 m3)

      Livrarile se efectueaza de Luni pana Vineri, in intervalul 08:00 – 17:00.

Produsele grele (materiale de construcii, produse metalurgice etc.) se vor livra prin flota proprie CreativTub.

      Produsele mici (unelte, electrozi etc.) se vor livra prin servicii de curierat.

      Pentru localitatile care se afla pe o raza de 30km de la sediul CreativTub (Str. Bucuresti nr. 216, Varteju, Ilfov) LIVRAREA ESTE GRATUITA!!! (Vezi lista de localiati care se afla in zona de livrare gratuita)

 

      Costurile de livrare exacte va vor fi comunicate telefonic de catre agentul nostru de vanzari, dupa efectuarea comenzii si vor fi achitate de catre client in momentul livrarii.

Livrari prin flota proprie CreativTub :

      Pentru livrare in localitatile care se afla la o distanta mai mare de 30 km de sediul CreativTub, costurile de livrare variaza, in functie de greutate si distanta, in felul urmator:

 

      Pentru comenzi cu greutatea intre 1-800 kg costul transportului este 1,5 lei/km (TVA inclus)
     

      Pentru comenzi cu greutatea intre 801-1200 kg costul transportului este 2,20 lei/km (TVA inclus)
     

      Pentru comenzi cu greutatea intre 1201-3500 kg costul transportului este 3,5 lei/km (TVA incus)

Pentru comenzi de peste 3500 kg, pretul va va fi comunicat telefonic de catre agentul de vanzari.

 

      Vezi lista cu distantele pe judete, pentru a va putea estima costurile de livrare. Costul de livrare va va fi comunicat cu exactitate telefonic dupa efectuarea comenzii.

Livrari prin servicii de curierat :

      Pentru produsele expediate prin curier, platite in prealabil online, taxa de transport si impachetare este de 25 lei TVA Inclus la comnnzile in limita a 5 kg fizic sau volumetric, pe tot teritoriul Romaniei.

      Pentru Livrarile cu plata ramburs se percepe o taxa de 5 lei TVA inclus.

     

      Pentru fiecare kg in plus, Nemo Express percepe o taxa de 5 lei 1,72 lei plus TVA.

     

      Pentru produsele a caror lungime depaseste 2m, Nemo Express perecepe o taxa de lungime liniara. Pentru o lungime cuprinsa intre 2m si 3m, Nemo Express adauga la taxare 50kg in plus fata de greutatea fizica sau volumetrica a comenzii, la lungimile intre 3m si 4m, Nemo Express adauga in plus  la taxare 100kg fata de greuatea fizica sau volumetrica a comenzii, iar pentru colete cu o lungime mai amre de 4m, dar nu mai mare de 5,90m, se taxeasa in plus 200kg fata de greutatea fizica sau volumetrica a comenzii.

     

      Pentru coletele care depasesc 31 kg si care necesita costuri de manipulare suplimentare, Nemo Express percepe o taxa suplimentara de 10 lei plus TVA per expediere.

Politica de Retururi si Schimburi 

        Pentru cereri de retururi sau schimburi, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 

0751-839-308 sau la adresa de email contact@creativtub.ro.

        Se va incerca intelegerea in termeni amiabili. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termeni amiabili, se va continua prin a rezolva problema in termeni legali, conform legislatiei in vigoare.

bottom of page